Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Za'atar
- 20 g dried thyme
- 15 g dried oregano
- 15 g dried savory (see tip)
- 10 g sumac (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 10 g sesame seeds
Flatbread (Manakish)
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 275 g water
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2379 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Harissa
20 min
Iranian Barbari
2h 30min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Pitta Bread
2h
Lebanese Spiced Flatbread
3 Std. 20 Min
Houmous
13 Std. 30 Min
Pain d'Epi
2 Std. 40 Min