Apparaten en accessoires
Flatbread (Manakish) with Za'atar
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 40min
4 portions
Ingrediënten
Za'atar
-
dried thyme20 g
-
dried oregano15 g
-
dried savory (see tip)15 g
-
sumac (see tip)10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds10 g
Flatbread (Manakish)
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
water275 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14 g
Calorieën
2379 kJ /
565 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
93 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lebanese cuisine
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Naan Bread with Onion and Cumin
2u.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2u.
Tabbouleh
2u. 15min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Hazelnut Hot Chocolate
1u. 10min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Geen beoordelingen
Fatayer with Cheese and Mint
1u. 5min
Za'atar bread rolls
2u.
Lebanese Spiced Flatbread
3u. 20min
Pitta Bread
2u.
Cardamom Bread and Butter Pudding
1u.