Apparaten en accessoires
Flatbread (Manakish) with Za'atar
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 40min
4 portions
Ingrediënten
Za'atar
-
dried thyme20 g
-
dried oregano15 g
-
dried savory (see tip)15 g
-
sumac (see tip)10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds10 g
Flatbread (Manakish)
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
water275 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14 g
Calorieën
2379 kJ /
565 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
93 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lebanese cuisine
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pitta Bread
2u.
Spinach and Ricotta Ravioli
1u. 30min
Falafel
24u.
Houmous
13u. 30min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2u. 35min
Fresh Pasta Dough
1u.
Pizza Dough
1u.
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2u. 35min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1u. 25min
Brioche
5u.
Pizza Margherita
2u. 10min
Mini Fougasse
5u.