Apparaten en accessoires
Tabbouleh
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
fine bulgur wheat (see tip)60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh curly parsley cut in pieces100 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed250 g
-
spring onions cut in pieces45 g
-
fresh mint leaves10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
208.9 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
651.3 kJ /
155.7 kcal
Vetten
11.9 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
11.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lebanese cuisine
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Puy Lentil Dip
45min
Aubergine Bhurta
30min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2u.
Middle Eastern Brunch
1u. 20min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1u. 30min
Falafel
24u.
Houmous
13u. 30min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1u. 5min
Tzatziki
20min
Pistachio Chocolate Truffles
6u. 15min
Baba Ganoush
1u.