Apparaten en accessoires
Tabbouleh
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
fine bulgur wheat (see tip)60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh curly parsley cut in pieces100 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed250 g
-
spring onions cut in pieces45 g
-
fresh mint leaves10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
208.9 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
651.3 kJ /
155.7 kcal
Vetten
11.9 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
11.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lebanese cuisine
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Aubergine and Almond Dip
20min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Baba Ganoush
1h
Falafel
24h
Houmous
13h 30min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min