White Bean Purée and Anchovy on Crostini
TM6 TM5 TM31

White Bean Purée and Anchovy on Crostini

4.8 ( 5 beoordelingen )

Ingrediënten

Chilli Oil

  • 200 g olive oil
  • 1 Tbsp dried chilli flakes
  • 2 dried red chillies whole
    of 2 fresh red chillies long, ends removed

Bean Purée

  • 3 garlic cloves unpeeled
  • 40 g olive oil
  • 30 g lemon juice
  • 800 g tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • ½ fresh red chilli deseeded if preferred and cut in halves (optioneel)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • ½ tsp dried rosemary
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp smoked paprika to taste
  • ¼ tsp sea salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste

Assembly

  • 40 - 50 g anchovy fillets, in oil drained and separated
  • 1 baguette thinly sliced and toasted

Voeding
per 1 piece
Calorieën
127 kcal / 535 kJ
Eiwitten
3.5 g
Vetten
8.5 g
Koolhydraten
8.5 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten