Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies, whole
of 2 fresh red chillies, long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette, thinly sliced and toasted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 535 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baba Ganoush
1 Std.
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Tzatziki
20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.