Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 25 g
- Calorieën
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Tartare Sauce
10 Min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Hollandaise Sauce
15 min
Beurre Blanc
20min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Asian Vinaigrette
5 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Chimichurri
5 Min