Salsa Verde
TM6 TM5 TM31

Salsa Verde

4.8 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 - 150 g extra virgin olive oil
  • 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 10 g fresh coriander, leaves only
  • 6 anchovy fillets, tinned, drained
  • 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
  • 1 garlic clove
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 1 Tbsp red wine vinegar
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Voeding
per 25 g
Calorieën
595.3 kJ / 142.3 kcal
Eiwitten
1.4 g
Koolhydraten
0.4 g
Vetten
15 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten