Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 25 g
- Calorieën
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde
5min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Béchamel Sauce
15 min
Brandy Butter
10 dk
Miso Marinade
10 dk
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asian Vinaigrette
5min
Chimichurri
5min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min