Salsa Verde

Salsa Verde

4.7 33 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
175 g

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    100 - 150 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    15 g
  • fresh coriander leaves only
    10 g
  • anchovy fillets, tinned drained
    6
  • pickled capers drained, rinsed
    1 Tbsp
  • garlic clove
    1
  • Dijon mustard
    1 Tbsp
  • red wine vinegar
    1 Tbsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 25 g

Eiwitten 1.4 g
Calorieën 595.3 kJ / 142.3 kcal
Vetten 15 g
Koolhydraten 0.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...