Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 25 g
- Calorieën
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 min
Béchamel Sauce
15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Shallot Tarte Tatin
2h
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Creamy French Dressing
5 Min
Hollandaise Sauce
15 min
Basil Pesto
10 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Peppercorn Sauce
30min