Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
Tbsp Sichuan peppercorns
of 2 tsp black peppercorns plus 1 tsp finely grated lemon zest - 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 80 g onions, quartered
- 20 g water
- 250 g raw cane sugar
- 700 g mangoes, flesh only, cut in pieces
- 100 g raisins
- 120 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 146.6 kJ / 35 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 48.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccalilli
12h 35min
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Marzipan
10min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Mango chutney
1h 20min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Barbecue Sauce
20 min
Cheese crackers
2h 30min
Strawberry Jam
55min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1h 10min
Mango Chutney
50min