Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
Tbsp Sichuan peppercorns
of 2 tsp black peppercorns plus 1 tsp finely grated lemon zest - 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 80 g onions, quartered
- 20 g water
- 250 g raw cane sugar
- 700 g mangoes, flesh only, cut in pieces
- 100 g raisins
- 120 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 146.6 kJ / 35 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 48.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato and Chilli Jam
1h 15min
Fig & Apricot Jam
40min
Mango chutney
1h 20min
Plum and Apple Jam
40min
Lemon Curd
5min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Tomato Ketchup
1h 15min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Tomato Ketchup
40min
Mango Chutney
50 Min
Piccalilli
12 godz. 35 min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45 min