Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
Tbsp Sichuan peppercorns
of 2 tsp black peppercorns plus 1 tsp finely grated lemon zest - 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 80 g onions, quartered
- 20 g water
- 250 g raw cane sugar
- 700 g mangoes, flesh only, cut in pieces
- 100 g raisins
- 120 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 146.6 kJ / 35 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 48.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Sticky Toffee Puddings
1h
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 Std. 10 Min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Mango Chutney
50 min
Thai Sweet Chilli Sauce
15min
Gooseberry Curd
1h
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Mango chutney
1h 20 min
Seville Orange Marmalade
2h 30 min
Spiced Nuts
20min
Amaretti
35 min