Polenta Bites with Caponata or Berry Compote

Polenta Bites with Caponata or Berry Compote

4.1 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 portions

Ingrediënten

Polenta Bites
  • unsalted butter diced
    20 g
  • milk
    300 g
  • water
    300 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • polenta gluten-free
    160 g
Caponata
  • onions quartered
    80 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • courgettes diced (1 cm)
    180 g
  • aubergine diced (1.5 cm)
    180 g
  • celery sliced ​​(5 mm)
    60 g
  • yellow peppers deseeded and diced (1.5 cm)
    180 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • raisins
    20 g
  • pitted green olives halved lengthways
    50 g
  • pickled capers
    1 Tbsp
  • white wine vinegar
    20 g
  • brown sugar
    10 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh basil leaves roughly chopped
    3 sprigs
Mixed Berry Compote
  • frozen mixed berries
    250 g
  • water to taste
    50 - 80 g
  • cornflour
    5 g
  • caster sugar to taste
    30 - 40 g
  • vanilla sugar (optioneel)
    1 tsp
  • unsalted butter for frying
  • toasted pine nuts (optioneel) for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 604 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 1559.5 kJ / 372.7 kcal
Vetten 18.4 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 49.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...