Apparaten en accessoires
Vegan Aioli Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
318 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2878 kJ /
688 kcal
Vetten
53 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
159 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 45min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1u. 15min
Rye seed loaf
28u. 10min
Vegan Mozzarella
8u. 50min
Aquafaba Meringues
2u. 15min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1u. 40min
Almond Cheese
6u. 15min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Veganella - Vegan Mozzarella
6u. 10min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12u. 45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min