Vegan Mozzarella

Vegan Mozzarella

3.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 50min
450 g

Ingrediënten

  • cashew nuts
    140 g
  • water for soaking
  • coconut oil
    20 g
  • coconut yoghurt vegan
    70 g
  • almond milk (see tip)
    110 g
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
  • tapioca starch (see tip)
    40 g
  • nutritional yeast flakes
    4 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • olive oil for greasing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 450 g

Natrium 1246 mg
Eiwitten 55 g
Calorieën 6294 kJ / 1515 kcal
Vetten 110 g
Verzadigd vet 45 g
Koolhydraten 68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...