Apparaten en accessoires
Vegan Mozzarella
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 50min
450 g
Ingrediënten
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 450 g
Natrium
1246 mg
Eiwitten
55 g
Calorieën
6294 kJ /
1515 kcal
Vetten
110 g
Verzadigd vet
45 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant-based Kitchen
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Dairy-free Cashew Nut Spread
12u. 10min
Vegan Butter
2u.
Vegan Pepperoni
5u. 10min
Vegan Coconut Yoghurt
12u. 15min
Vegan Cheese Wheel
1u. 50min
Vegan gravy
40min
Almond Cheese
6u. 15min
Vegan Cheese Alternative
6u. 40min
Vegan Parmesan
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6u. 10min
Vegan butter
8u. 5min
Vegan Mayonnaise
15min