Vegan Mozzarella
TM6 TM5

Vegan Mozzarella

3.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 140 g cashew nuts
  • water, for soaking
  • 20 g coconut oil
  • 70 g coconut yoghurt, vegan
  • 110 g almond milk (see tip)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed
  • 40 g tapioca starch (see tip)
  • 4 Tbsp nutritional yeast flakes
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • olive oil, for greasing

Voeding
per 450 g
Calorieën
6294 kJ / 1515 kcal
Eiwitten
55 g
Koolhydraten
68 g
Vetten
110 g
Verzadigd vet
45 g
Natrium
1246 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten