Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g stale white bread, torn in pieces
- 300 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 20 g pitted black olives
- 20 g celery stalk, cut in pieces
- 10 g fresh coriander
- 55 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g tofu, diced
- 50 g plain flour
- 400 g cassava, cut in pieces
- 260 g coconut milk
- 180 g sugar, plus extra for sprinkling
- 15 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 30 g cornflour
- 100 g desiccated coconut
- 1200 g water
- 250 g brown rice
- 150 g frozen spinach, defrosted, drained
- 100 g frozen green peas
- 100 g baby carrots, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4678 kJ / 1118 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 157 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Chilli con tempeh
20 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Vegan Burger
5h
Vegan Gravy
45 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min