Compatibele versies
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g lentils
- water, for soaking
Mayonnaise
- 250 g groundnut oil
- 50 g olive oil
- 15 g lemon juice
- 100 g soya milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
Bread
- 150 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 400 g water
- 100 g cooked beetroot, cut in pieces
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast - 500 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Burgers
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 70 g bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 100 g red onions, quartered
- 50 g wheat germ
- 25 g olive oil, plus extra for frying
- fresh spinach leaves, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2473 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Bean Burgers
1小时 20 分钟
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1小时 20 分钟
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Chickpea Pancakes
20 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Puy Lentil Dip
45 Min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Mayonnaise
15min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegan Burger
5 Std.