
Compatibele versies
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g lentils
- water for soaking
Mayonnaise
- 250 g groundnut oil
- 50 g olive oil
- 15 g lemon juice
- 100 g soya milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
Bread
- 150 g sweet potatoes cut in pieces (2 cm)
- 400 g water
- 100 g cooked beetroot cut in pieces
-
25
g fresh yeast crumbled
of 2 tsp dried instant yeast - 500 g bread flour plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Burgers
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 70 g bread torn in pieces
- 10 g fresh parsley leaves only
- 100 g red onions quartered
- 50 g wheat germ
- 25 g olive oil plus extra for frying
- fresh spinach leaves to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 591 kcal / 2473 kJ
- Eiwitten
- 11 g
- Vetten
- 34 g
- Koolhydraten
- 58 g