Compatibele versies
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g lentils
- water, for soaking
Mayonnaise
- 250 g groundnut oil
- 50 g olive oil
- 15 g lemon juice
- 100 g soya milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
Bread
- 150 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 400 g water
- 100 g cooked beetroot, cut in pieces
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast - 500 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Burgers
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 70 g bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 100 g red onions, quartered
- 50 g wheat germ
- 25 g olive oil, plus extra for frying
- fresh spinach leaves, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2473 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Vegan Burger
5h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Chickpea Pancakes
20 Min