Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 741.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Vegan Coconut Cake
50min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h