Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 741.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Bean Burgers
1小时 20 分钟
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min