Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Pastry
- 150 g almond flour (see tip)
- 120 g buckwheat flour
- 1 tsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp ground linseed
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 4 ½ Tbsp water
Filling
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, halved
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 50 g fresh baby spinach
- 5 sprigs fresh basil leaves
- 3 Tbsp nutritional yeast flakes
- 1 tsp dried oregano
- 1 pinch dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp almond milk
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2011.7 kJ / 480.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 741.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Chickpea Pancakes
20min