Gluten-free Aubergine and Walnut Tart

Gluten-free Aubergine and Walnut Tart

3.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • gram flour plus extra for dusting
    200 g
  • water
    80 g
  • walnut oil
    70 g
  • garlic clove
    1
  • onion halved
    40 g
  • fine sea salt to taste
    2 - 3 pinches
  • walnut halves
    15 g
  • aubergines cut in pieces (2-3 cm)
    400 g
  • vegan cheese, grated (see tip)
    100 g
  • honey
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 198.2 mg
Eiwitten 9.2 g
Calorieën 1342.5 kJ / 320.9 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 28.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...