Apparaten en accessoires
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
198.2 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Vetten
19.8 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
28.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1u. 20min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1u.
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1u. 30min
Vegetable Oat Bake
1u. 15min
Garlic and White Bean Stew
50min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1u. 35min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2u. 50min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1u.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min