Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g gram flour, plus extra for dusting
- 80 g water
- 70 g walnut oil
- 1 garlic clove
- 40 g onion, halved
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 15 g walnut halves
- 400 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- 1 Tbsp honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342.5 kJ / 320.9 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 198.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 Std. 5 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 Std. 30 Min