Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for water bath
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil
- 2 avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)
- 30 g lemon juice
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 800 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 328 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rich Tomato Sauce
30 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1sa 35 dk
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Raw Beetroot Soup
5min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10 min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
Geen beoordelingen
Fennel Apple Salad
20min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min