Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for water bath
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil
- 2 avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)
- 30 g lemon juice
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 800 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 328 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 Std. 40 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 Std. 20 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Porcini Mushroom Risotto
35min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min