Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portions

Ingrediënten

  • kale
    100 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • pumpkin seeds
    40 g
  • extra virgin olive oil (see tip)
    140 g
  • garlic clove
    1
  • nutritional yeast
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Greek yoghurt
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 231.6 mg
Eiwitten 5.5 g
Calorieën 1103.1 kJ / 263.7 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...