Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g unsalted butter, diced, cold
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed (see tip)
- 350 g plum tomatoes (see tip)
- 190 g sun-dried tomatoes in oil, drained (approx. 1 x 280 g jar)
- 30 g water
- 10 g fresh chives, finely sliced
- ½ tsp fine sea salt
- 2 - 3 pinches sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g Parmesan cheese, grated
- milk, for glazing
- 10 fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 507.9 mg
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Grissini with Parmesan and Herbs
5h 10min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 Min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Raspberry Turnovers
2h
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min