Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g unsalted butter, diced, cold
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed (see tip)
- 350 g plum tomatoes (see tip)
- 190 g sun-dried tomatoes in oil, drained (approx. 1 x 280 g jar)
- 30 g water
- 10 g fresh chives, finely sliced
- ½ tsp fine sea salt
- 2 - 3 pinches sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g Parmesan cheese, grated
- milk, for glazing
- 10 fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 507.9 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Sushi Waffles
1h 30min
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 Std.
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Green Leek Gomasio
40min
Tomato Focaccia
3 Std.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
9 Std.
Brioche
8 godz.
Citrus Oil
50min
Tomato Focaccia
3 Std.