Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, cut in halves
- 120 g leeks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus 6 tsp extra to serve
- 600 g mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 120 g ditalini or similar short dried pasta
- 6 fresh basil leaves, torn in pieces (optioneel)
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Danish Split Pea Soup
1h
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Asparagus cream soup
30 min
Creamy courgette soup
25 min
Minestrone
45 min
Tuscan Bean Soup
50min
Borscht
50min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h