Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g onion, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 100 g thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)
-
250
g tomatoes, cut in pieces
of 250 g crushed tomatoes, canned - 50 g tomato purée (concentrated)
-
2
stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetable
of 2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp ground cumin, to taste (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Creamy Pea Pasta
25min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Minestrone
45min
Noodle soup
35 min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Yellow rice with chicken
40 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Spring Vegetable Penne
45min
Tuna Pasta
30min