Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g onion, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 100 g thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)
-
250
g tomatoes, cut in pieces
of 250 g crushed tomatoes, canned - 50 g tomato purée (concentrated)
-
2
stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetable
of 2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp ground cumin, to taste (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
45min
Meatballs with tomato sauce
45min
Pizza Margherita
2h 10min
Lemon cake
2h
Chickpea soup with spinach
40min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Noodle Soup
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Vegetable soup
35 Min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min