Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan Cheese
- 200 g blanched almonds
- 500 g water, lukewarm
- 30 g freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp garlic powder
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches paprika
- 3 tsp agar-agar
- 200 g filtered water
- olive oil, for greasing
Aubergine
- 600 g aubergines, sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)
- 2 Tbsp olive oil, for brushing
Carrot Cream
- 30 g shallot, halved
- 30 g olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 1 tsp curry powder (optioneel)
Assembly
- 100 g cherry tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.7 kJ / 508.8 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 293.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 Min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h