Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan Cheese
- 200 g blanched almonds
- 500 g water, lukewarm
- 30 g freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp garlic powder
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches paprika
- 3 tsp agar-agar
- 200 g filtered water
- olive oil, for greasing
Aubergine
- 600 g aubergines, sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)
- 2 Tbsp olive oil, for brushing
Carrot Cream
- 30 g shallot, halved
- 30 g olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 1 tsp curry powder (optioneel)
Assembly
- 100 g cherry tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.7 kJ / 508.8 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 293.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Baba Ganoush
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Muhamara dip
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Baba Ganoush
1 godz.
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Chickpea Pancakes
20 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.