Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 10 fresh basil leaves, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Almond Dip
20min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Sicilian Caponata
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h