Sicilian Caponata - Caponata siciliana
TM6 TM5

Sicilian Caponata - Caponata siciliana

3.7 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g olive oil
  • 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
  • 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
  • 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes, diced
  • 40 g pickled capers, drained
  • 40 g green olives, pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 10 fresh basil leaves, or to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
515 kJ / 123 kcal
Eiwitten
2.1 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
6.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten