Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
- 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
- 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 150 g ripe tomatoes, diced
- 40 g pickled capers, drained
- 40 g green olives, pitted
- 200 g passata
- 50 g red wine vinegar
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 10 fresh basil leaves, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Bhurta
30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Sicilian Caponata
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min