Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g spring onions, cut in pieces, (approx. 6 onions)
- 15 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 garlic clove
- 450 - 500 g judion butter beans, drained (1 x 660 g jar)
- 35 g lemon juice
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for sprinkling
- 1 tsp tahini
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ bunch fresh chives, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Carrot and Coriander Soup
25min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min