Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g spring onions, cut in pieces, (approx. 6 onions)
- 15 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 garlic clove
- 450 - 500 g judion butter beans, drained (1 x 660 g jar)
- 35 g lemon juice
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for sprinkling
- 1 tsp tahini
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ bunch fresh chives, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Sauce
40min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Vegetable pasta sauce
40min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Courgettes with Corn
25 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min