Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 677 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 126 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Red Pepper Houmous
5 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min