Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 677 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 126 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Honey Parmesan Parsnips
50min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Curried Parsnip Soup
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min