Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 677 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 126 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Carrot and Coconut Salad
5min
Spiced Red Cabbage
1h 10min