Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
6 portions

Ingrediënten

  • parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large
    300 g
  • garlic cloves unpeeled
    6
  • sunflower oil
    1 Tbsp
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • fresh sage leaves
    5 g
  • tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • cooked, peeled chestnuts
    75 g
  • vegan soft cheese
    80 g
  • coconut yoghurt vegan
    80 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • lemon juice to taste
    1 - 2 tsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 126 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 677 kJ / 162 kcal
Vetten 9 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...