Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 584 mg
Alternatieve recepten
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Carrot and Coconut Salad
5min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min