Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g tinned haricot beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 10 g fresh basil leaves
- 60 g mayonnaise
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1197.5 kJ / 286.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 460.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Curried Parsnip Soup
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Best Basic Houmous
5min
Spiced Red Cabbage
1h 10 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min