Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g tinned haricot beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 10 g fresh basil leaves
- 60 g mayonnaise
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1197.5 kJ / 286.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 460.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Mushroom Pâté
1h 30min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Stilton and Walnut Pâté
5 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 Min