Apparaten en accessoires
Beetroot Houmous
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
500 g
Ingrediënten
-
walnut halves or pieces75 g
-
sesame seeds20 g
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)300 g
-
cream cheese85 g
-
garlic clove1
-
bread stale, roughly torn35 g
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
239.5 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1043.5 kJ /
249.4 kcal
Vetten
20.6 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
13.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips and Spreads
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
White Bean and Feta Dip
5 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Nut and Seed Butter
10 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 Min
Beetroot salad
10 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min