Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g walnut halves or pieces
- 20 g sesame seeds
- 300 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 85 g cream cheese
- 1 garlic clove
- 35 g bread, stale, roughly torn
- ⅛ tsp ground cumin
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1043.5 kJ / 249.4 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 239.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Cranberry Chutney
25 Min
Red Pepper and Apple Dip
35min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 Std. 40 Min
Beetroot Salad
10 Min
Espresso 'Baked' Beans
35min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Best Basic Houmous
5 Min