Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g potatoes, peeled, diced (3-4 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g fresh baby spinach
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 920 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 67 g
- Natrium
- 265 mg
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegetable pasta sauce
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Sweet Potato Curry
30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Potato Curry
12h 50 min
Veggie Wellington
2 godz.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegetable Stroganoff
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min