Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g potatoes, peeled, diced (3-4 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g fresh baby spinach
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 920 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 67 g
- Natrium
- 265 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Indian vegetable curry
50min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 dk
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 dk
Garlic and White Bean Stew
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 dk
Vegetarian Chilli
35 dk
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk