Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dark chocolate, minimum 60% cocoa solids, callets or pieces
- 200 g double cream
- 1 Tbsp orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)
- 4 large eggs, separated
- 50 g sugar
- 1 orange, thin peelings, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 34.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Sticky Toffee Puddings
1hod.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Sticky Toffee Puddings
1hod.
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min
Chocolate mousse
3h 20min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20 min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min