Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dark chocolate, minimum 60% cocoa solids, callets or pieces
- 200 g double cream
- 1 Tbsp orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)
- 4 large eggs, separated
- 50 g sugar
- 1 orange, thin peelings, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 34.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Panna Cotta
6h 15 min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 Std. 40 Min
Muffaletta Squares
2 Std. 20 Min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Deconstructed Lemon Tarts
30min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4h 30min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Lemon Posset
2h 40min