Apparaten en accessoires
Chocolate Orange Mousse
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
dark chocolate minimum 60% cocoa solids, callets or pieces200 g
-
double cream200 g
-
orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)1 Tbsp
-
large eggs separated4
-
sugar50 g
-
orange thin peelings, for serving1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
1840 kJ /
440 kcal
Vetten
34.8 g
Koolhydraten
23.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Hot Artichoke Dip
30min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Chocolate mousse
3u. 20min
Chocolate and Sesame Ganache
13u.
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Lemon Posset
2u. 40min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Peach Pavlova
5u. 30min
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1u.
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9u.
Raspberry and Lime Mousse
5min