Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dark chocolate, minimum 60% cocoa solids, callets or pieces
- 200 g double cream
- 1 Tbsp orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)
- 4 large eggs, separated
- 50 g sugar
- 1 orange, thin peelings, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 34.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy French Dressing
5min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Hollandaise sauce
15min
Panna Cotta
6h 15min
Peach Pavlova
5h 30 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Lemon Posset
2h 40min