Apparaten en accessoires
Chocolate Orange Mousse
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
dark chocolate minimum 60% cocoa solids, callets or pieces200 g
-
double cream200 g
-
orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)1 Tbsp
-
large eggs separated4
-
sugar50 g
-
orange thin peelings, for serving1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
1840 kJ /
440 kcal
Vetten
34.8 g
Koolhydraten
23.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Chocolate Mousse
3h 20min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Béarnaise sauce
15min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Red Pepper Houmous
5min