Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g beetroot, peeled, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 20 g onions
- 1 green apple (approx. 100 g), cut in quarters
-
2 - 3
sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
of 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste - 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 20 g lemon juice
- ¼ tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste (optioneel)
- 1 pinch sugar, adjust to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 350 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 min
Rice pudding
1h
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Beetroot Salad
10min
Vegetable Stock Paste
50 min
Chopped Vegetable Salad
10min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Beetroot salad
10min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Super Quick Broccoli Salad
5min
5-Second Traffic Light Salad
5min