Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble Topping
- 70 g wholemeal flour
- 120 g plain flour
- 100 g light brown sugar
- 80 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 tsp baking powder
- 50 g oat flakes
- 50 g flaked almonds
Pear Filling
- 1 orange, thin peelings of skin and juice (approx. 50 g)
- 30 g light brown sugar
- 600 g ripe pears cored, quartered
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g fresh blueberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 70.9 g
- Vetten
- 17.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Rhubarb Crumble
55 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1 godz.
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9 Std.
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1 godz.
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min