Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble Topping
- 70 g wholemeal flour
- 120 g plain flour
- 100 g light brown sugar
- 80 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 tsp baking powder
- 50 g oat flakes
- 50 g flaked almonds
Pear Filling
- 1 orange, thin peelings of skin and juice (approx. 50 g)
- 30 g light brown sugar
- 600 g ripe pears cored, quartered
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g fresh blueberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 70.9 g
- Vetten
- 17.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Fool
1h 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Victoria Sponge
1h 10min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1h
Ginger Flapjacks
1h 30min
Mince Pies
1h 10min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Shortcrust pastry
5 Min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Rhubarb Crumble
55min