Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, quartered
- 30 g rapeseed oil
- 70 g bacon lardons (1-2 cm)
- 400 g venison, diced (2 cm)
- 100 g carrots, sliced (2 cm)
- 100 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (1 cm)
- 350 g potatoes, diced (2 cm)
- 50 g tomato purée
- 400 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
-
1
tsp fresh marjoram, leaves only
of 1 tsp fresh thyme, leaves only - 1 tsp hot paprika
- 150 g green peppers, cut in strips (0.5 cm)
- 150 g red peppers, cut in strips (0.5 cm)
- ground cayenne pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1524 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Beef and Ale Stew
2h 20min