Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1645 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 952 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Janek's Chicken Soup
2h
Chicken and Vegetable Soup
1h 30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Spring Chicken Casserole
1h 30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30 min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Chicken and Pear Pie
2 godz. 40 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min