Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1645 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 952 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Ham and Mustard Toasts
3h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Venison and Potato Goulash
50min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min