Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Cubes
- 2 slices white bread, torn in pieces
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
bunch fresh chervil, leaves only
of 1 bunch fresh tarragon, leaves only - 20 g milk
- 3 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spring Vegetable Soup
- 2 carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 100 g frozen green peas
- ½ leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 150 g celeriac, cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 160 g onions, quartered
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 1200 g water
- 5 g soy sauce
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove, crushed
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Courgette Omelette
40min
Pumpkin Soup
35 min
Mashed Potatoes
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Moroccan Bean Soup
45min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Red Lentil Soup
40min