Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
TM6 TM5

Spring Vegetable Soup with Herb Cubes

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Herb Cubes

  • 2 slices white bread, torn in pieces
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 bunch fresh chervil, leaves only
    of 1 bunch fresh tarragon, leaves only
  • 20 g milk
  • 3 medium eggs
  • 2 pinches fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Spring Vegetable Soup

  • 2 carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
  • 100 g frozen green peas
  • ½ leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
  • 150 g celeriac, cut in sticks (1 cm x 4 cm)
  • 160 g onions, quartered
  • 50 g cherry tomatoes, halved
  • 1200 g water
  • 5 g soy sauce
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 garlic clove, crushed
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground white pepper
  • oil, for frying

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1085 kJ / 259 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
18 g
Vetten
15 g
Vezels
4.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten