Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Cubes
- 2 slices white bread, torn in pieces
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
bunch fresh chervil, leaves only
of 1 bunch fresh tarragon, leaves only - 20 g milk
- 3 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spring Vegetable Soup
- 2 carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 100 g frozen green peas
- ½ leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 150 g celeriac, cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 160 g onions, quartered
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 1200 g water
- 5 g soy sauce
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove, crushed
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
White Long-grain Rice
35 Min
Taiwanese Steamed Buns
2 godz. 45 min
Vegetable Soup
35 Min
Red Lentil Soup
40min
Pumpkin Soup
35 Min
Orange Sponge
2 godz.
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Lentil and spinach soup
50min