Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 carrots, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cubed (2 cm)
- 100 g white cabbage, finely shredded
- 5 fresh porcini mushrooms, halved
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs lovage (optioneel)
- 1500 g water
- 100 g vermicelli, broken in pieces (3 cm)
- fresh dill leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1501.8 kJ / 358.9 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 722.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Chicken Noodle Soup
25 min
Lamb stew
1h 45min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1h 40min
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h