Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 carrots, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cubed (2 cm)
- 100 g white cabbage, finely shredded
- 5 fresh porcini mushrooms, halved
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs lovage (optioneel)
- 1500 g water
- 100 g vermicelli, broken in pieces (3 cm)
- fresh dill leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1501.8 kJ / 358.9 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 722.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Scotch Broth
1h
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Chicken and Barley Stew
50min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1h 15min
Chicken Noodle Soup
25min
Tuscan Bean Soup
50min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Spring Vegetable Soup
35min