Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
170 - 200
g onions, cut in wedges
of 170 - 200 g red onions, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min