Apparaten en accessoires
Lightly Browned Onions (200-300 g)
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 portion
Ingrediënten
-
20 g oilolive oil20 g
-
200 - 300 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges200 - 300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
22 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1030 kJ /
246 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Temp. Basics - Alliums
13 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min