Apparaten en accessoires
Lightly Browned Onions (200-300 g)
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 portion
Ingrediënten
-
20 g oilolive oil20 g
-
200 - 300 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges200 - 300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
22 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1030 kJ /
246 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Temp. Basics - Alliums
13 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min