Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallot, halved
- 4 garlic cloves
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, deseeded, cut in pieces
- 30 g neutral oil (eg. vegetable oil)
- 300 g coconut milk
- 250 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 3 tsp red curry paste (see tip)
- 300 g sweet potato, peeled, cubed (3-4 cm)
- 25 g lime juice, freshly squeezed
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 50 g fresh baby spinach
- 450 g white fish fillets, skinless, boneless, (e.g. cod, seabass), cut in pieces (5-6 cm)
- coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1207.8 kJ / 288.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 487.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Keralan Fish Curry
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Lentil Moussaka
3h 30min
Prawn Curry
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min