Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz ginger, peeled, sliced in thin rounds
- ½ oz vegetable oil
- 1 red chili pepper, destemmed and deseeded, plus extra, thinly sliced, to garnish
- 13 ½ oz canned coconut milk
- 12 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 1 tbsp red curry paste
- 10 ½ oz sweet potatoes, peeled, diced (½ in.)
- ½ oz lime juice
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 7 oz cherry tomatoes, halved
- 1 ½ oz fresh baby spinach
- 16 oz white fish fillets, skinless (e.g. cod, seabass), cut into pieces (1-1½ in.)
- fresh cilantro, chopped, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 490.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1u.
Green Shakshuka
40min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Thai Fish Curry
50 Min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1u.
Korean Beef Bowl
1u.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min