Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dried bird's eye chilies, small
- 4 - 8 dried red chilies (Thai), large, to taste
- ½ oz garlic cloves
- ½ oz fresh lemongrass
- ½ oz shrimp paste
- 4 fresh kaffir lime leaves
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
- 24 oz water, divided
- 2 oz fish sauce, divided
-
24
oz Chilean sea bass, skin removed, cut into 6 oz fillets
of 24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz fillets - ½ oz coconut oil, plus extra to grease Varoma
- 1 oz palm sugar
- 1 can coconut cream (approx. 13.5 oz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Sambal udang
50 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min