Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dried bird's eye chilies, small
- 4 - 8 dried red chilies (Thai), large, to taste
- ½ oz garlic cloves
- ½ oz fresh lemongrass
- ½ oz shrimp paste
- 4 fresh kaffir lime leaves
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
- 24 oz water, divided
- 2 oz fish sauce, divided
-
24
oz Chilean sea bass, skin removed, cut into 6 oz fillets
of 24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz fillets - ½ oz coconut oil, plus extra to grease Varoma
- 1 oz palm sugar
- 1 can coconut cream (approx. 13.5 oz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35 min.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Curry Fish
35 min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 min
Persian Chicken and Rice
1h 35 min.
Thai Green Curry Chicken
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min