Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dried bird's eye chilies, small
- 4 - 8 dried red chilies (Thai), large, to taste
- ½ oz garlic cloves
- ½ oz fresh lemongrass
- ½ oz shrimp paste
- 4 fresh kaffir lime leaves
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
- 24 oz water, divided
- 2 oz fish sauce, divided
-
24
oz Chilean sea bass, skin removed, cut into 6 oz fillets
of 24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz fillets - ½ oz coconut oil, plus extra to grease Varoma
- 1 oz palm sugar
- 1 can coconut cream (approx. 13.5 oz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Fish
35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Steamed Whole Fish
45min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min