Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
of 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
of ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Chicken Rendang
45min
Lemongrass Chicken Soup
50min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Chicken Porridge
1h 10 phút
Steamed Whole Fish
45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Tom Yum Goong
30 Min