Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
of 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
of ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Macaroni ABC Soup
55 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min