Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 773.6 mg
Alternatieve recepten
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Pink Lemonade
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chinese-style chicken
25 min
Creamy beef curry
1h 15min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Lamb Meatballs
45 min