Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 773.6 mg
Alternatieve recepten
All in one bowl bolognese
40min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Low waste chicken lasagne
1h 30 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Swedish meatballs and mash
50min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Lamb Meatballs
45 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Bacon and Cabbage Risotto
1u.