Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 773.6 mg
Alternatieve recepten
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Ham and Leek Pies
1h 50 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min