Apparaten en accessoires
Ham, Egg and Chips
Voorbereiding. 50min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
Chips
-
water500 g
-
potatoes peeled, sliced (1-2 cm), then cut in batons (1-2 cm thick)800 g
-
vegetable oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Eggs
-
medium eggs (see tip)4
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil plus 1 tsp for greasing1 Tbsp
-
unsmoked gammon steaks (approx. 200 g each)4
-
tomato ketchup for serving
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
4780 mg
Eiwitten
50 g
Calorieën
2767 kJ /
661 kcal
Vetten
27 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
White Bread
3 godz.
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Steamed Rice
25 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min