Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash

Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash

4.4 41 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Duck
  • duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
    4
  • fine sea salt
    4 pinches
  • ground black pepper
    4 pinches
Blackberry Sauce
  • fresh blackberries
    250 g
  • caster sugar
    30 g
Celeriac Mash
  • celeriac peeled, diced (2 cm)
    800 g
  • water
    1200 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 801 mg
Eiwitten 51 g
Calorieën 2107 kJ / 504 kcal
Vetten 22 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...