Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2107 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 phút
Salmon and Fennel Risotto
25 Min