Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2107 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Chicken Liver Parfait
2h 40min