Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2107 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry Sauce
1h
Ratatouille
40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Broccoli and stilton soup
30min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min