Compatibele versies
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kedgeree
45 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Crab Tart
2h 30 min
Scallops with pea purée
25 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Lemon Posset
2h 40min