Compatibele versies
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 dk
Bread Sauce
1h 25min
Brandy Butter
10 dk
Stilton and Walnut Pâté
5 dk
Artichoke & Butter Bean Dip
10 dk
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min