Compatibele versies
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Fougasse
2h
Béarnaise Sauce
20 Min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Watercress Soup
25 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Lemon Posset
2h 40min