Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g shallots, halved
- 30 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 5 g)
- 60 g red pepper, cut in pieces (5 mm)
- 2 Tbsp mayonnaise
- 2 large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning® (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 450 - 500 g crab meat
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 701 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Quick Cheese Soufflés
45min
Snapper with Spiced Oil
Keine Bewertungen
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Gravlax
72 Std. 30 Min
Fish and Herb Parcel
35min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Crab Cakes
1h 35 min