Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crab Cakes
- 120 g bread, torn in pieces (approx. 3 slices)
- 80 g yellow pepper, cut in pieces (2 cm)
- 10 g unsalted butter, diced
- 40 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 medium egg
- 40 g sour cream
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 300 g crab meat, white (excess liquid squeezed out)
- ½ tsp fine sea salt
Coriander Paste
- 15 g fresh coriander leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 25 g coconut cream
- 1 garlic clove
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ avocado (approx. 60 g), cut in pieces
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 246 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Masala Hake at 55°C
55min
Hollandaise Sauce
15min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min