Apparaten en accessoires
Tuna Tapenade
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
500 g
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
anchovy fillet, in oil1
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
mascarpone85 g
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
1013 kJ /
242 kcal
Vetten
18.4 g
Koolhydraten
1.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips and Spreads
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1u. 10min
Fish tagine with tahini
1u. 15min
Sicilian Prawn Salad
40min
Sicilian Salad
30min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Tuna Niçoise Toasts
3u.
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Lebanese Spiced Flatbread
3u. 20min
Seafood Risotto
40min