Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh flat-leaf parsley
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 1 anchovy fillet, in oil
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 85 g mascarpone
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1013 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Almond Dip
20 min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Salmon tartare
25min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min