Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 250 g tomatoes, halved
- 140 g red peppers, deseeded and quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 30 g red onion, quartered
- 50 g avocado
- 20 g Medjool dates, pitted
- 25 g olive oil
- ½ tsp dulse flakes, dried
- 1 tsp tamari
- 1 Tbsp cider vinegar
- 340 g kelp noodles, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 718 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Sauce
40min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Reuben's Stew
5min
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50min
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Cereal and fruit purée
20min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Omelette Sticks
30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Tofu stew
30 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min