Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 250 g tomatoes, halved
- 140 g red peppers, deseeded and quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 30 g red onion, quartered
- 50 g avocado
- 20 g Medjool dates, pitted
- 25 g olive oil
- ½ tsp dulse flakes, dried
- 1 tsp tamari
- 1 Tbsp cider vinegar
- 340 g kelp noodles, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 718 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3 Std.
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 Std. 25 Min
Exotic Fruit Pudding
5min
Veggie 'Burritos'
20min
Quinoa Salad
35min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min