Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower

Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower

3.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • cooking apples peeled, cored, cut in eighths
    400 g
  • unsalted butter
    2 tsp
  • soft brown sugar
    2 Tbsp
  • elderflower cordial
    2 tsp
  • fresh lemon thyme whole sprigs
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • vanilla ice cream for serving

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 20 mg
Eiwitten 0.5 g
Calorieën 441 kJ / 105 kcal
Vetten 2.4 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...