Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g cooking apples, peeled, cored, cut in eighths
- 2 tsp unsalted butter
- 2 Tbsp soft brown sugar
- 2 tsp elderflower cordial
- 2 sprigs fresh lemon thyme, whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - vanilla ice cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 441 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 20 mg
Alternatieve recepten
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Choron Sauce
20 min
Béchamel Sauce
15 min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Béchamel Sauce
15 min
Traditional Samosa
1 Std. 30 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Miso Butterscotch Milkshake
20 min
Gluten-free Bread Sauce
35 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 Min