Compatibele versies
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 35.8 g
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Lamb Kebobs
3h
Chicken Stock Paste
45 min
Fresh Pasta Dough
1h
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2h
Kung Pao Prawns
45 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min