Compatibele versies
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 35.8 g
Alternatieve recepten
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Emmental Gougères
50 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55 min
Spiced Red Wine Pears
45 min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Walnut Brittle
1 Std. 30 Min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Tuna Poke Nachos
30min