Compatibele versies
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 35.8 g
Alternatieve recepten
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Sherry Panettone
5h 15min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Raspberry Dacquoise
2 Std.
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Steak au Poivre
20min