Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filo Coil
- 100 g blanched almonds
- 125 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 1 lemon, finely grated zest only
- 125 g icing sugar, plus extra for dusting
- 1 egg white, from medium egg
- 100 g unsalted butter, diced
- 8 sheets filo pastry
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 pinch ground cinnamon
- 15 g flaked almonds
Syrup
- 75 g orange juice
- 140 g honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4853 kJ / 1160 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Frangipane Cake
1h 45min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40 min.
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Gingerbread Chocolate Cake
4 Std. 30 Min
Strawberry Bavarois
6 godz.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3hod. 20min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min